Olonkorjuutori

25.8.2017 klo 10:00, 26.8.2017 klo 10:00
Kuopion tori
Terveyttä ja hyvinvointia edistävät kansalaisjärjestöt esittelevät toimintaansa.

Pohjois-Savon syöpäyhdistys ry. 

Kuopion seudun psoriasisyhdistys ry. 

Itä-Suomen yliopisto Kansanterveystieteen ja  kliinisen ravitsemustieteen yksikkö 

Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos, Kuopio Research Institute of Exercise Medicine 

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry 

Pohjois-Savon keliakiayhdistys ry 

Kuopion Eläkkeensaajat ry 

Seniorien ATK-yhdistys Savonetti ry 

SPR Kuopion osasto 

Kuopion kansainvälinen kristillinen taide- ja kulttuurikeskus Vuorilinna 

TUKIPILARI (Pohjois-Savon Muisti ry, Savon Sydänpiiri, Kuopion Seudun Hengitysyhdistys, Pohjois-Savon Osteoporoosiyhdistys, Kuopion Reumayhdistys ry, Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry, Pohjois-Savon Allergia- ja Astmayhdistys ry, Oma ry, Eijsveikeet ry,  Crohn ja Colitis Kuopion vertaisryhmä,  Kuopion Selkäyhdistys ry,  Endometrioosiyhdistys ry.) 

"Ilona -verkosto (MLL, Pelastakaa Lapset, Ensikotiyhdistys jne.) 

Kuopion Musiikkikeskus 

Kuopion kansalaisopisto 

Kuopion Rouvasväenyhdistys ry 

Inkeri & Eelis Oy 

ITAK & Minimi 

Mieskuoro Kuopio-kvartetti 

Kuopion kaupunki, kansalaistoiminnan yksikkö

Kuopio juhlii!

Perjantaina 25.8. vietetään Taiteiden yötä. Juhlat jatkuvat koko viikonlopun; lauantaina 26.8. ja sunnuntaina 27.8. kaupunki täyttyy erilaisista kulttuuri-, taide-, liikunta- ja luontotapahtumista.

Jo vakiintuneita kokonaisuuden osia ovat muun muassa SATOA Kuopio Food Festival, Elonkorjuutori, Olonkorjuutori sekä paikalliset taidelaitokset.

SATOA Kuopio Food Festival on ylpeästi pohjoissavolainen ruokafestivaali, jossa esille nousevat pohjoissavolaiset ravintolat ja paikalliset raaka-aineet. Elonkorjuutorilla on esillä satokauden antimia ja Olonkorjuutorilla terveyttä ja hyvinvointia edistävät järjestöt esittelevät toimintaansa.

Vakiintuneiden järjestäjien lisäksi yksittäiset kuopiolaiset ovat innostuneet järjestämään omintakeista ohjelmaa. Myös kaupungin eri tahojen kanssa organisoitu kansalaisia aktivoiva toiminta näyttäytyy mielenkiintoisina ja laadukkaina tapahtumina.

Kokonaisuudessa on noin kahdeksankymmentä yksittäistä tapahtumaa. Pääosa niistä keskittyy Kuopion keskusta-alueelle, mutta tapahtumia on myös Karttulassa, Vehmersalmella, Nilsiässä ja Juankoskella.

Minna Canthin vanhassa kotitalossa Kanttilassa (Minna Canthin katu 22) toimii elokuun ajan popup-infopiste. Siellä jaetaan tietoa ja tuotantoapua. Kulttuuri- ja taidealan tuotantoon erikoistunut yritys Anya Productions on tarjonnut tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneille sparrausta, jonka avulla tuotantoja on saatu käyntiin. Innostuneiden on edelleen mahdollista hypätä mukaan. Hyviä ideoita pystytään toteuttamaan nopeallakin aikataululla rikastuttamaan Kuopio Juhlii -kokonaisuutta. Tapahtumajärjestäjäksi voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Tuotantoneuvoa voi tulla pyytämään Kanttilan info-pisteeltä päivitäin klo 12-18. Varmimmin olemme paikalla varsinaisissa tuotantosparraustilaisuuksissa, joihin voi ilmoittautua Kuopio Juhlii Facebook -sivuilla tai osoitteessa www.anyapro.fi.

Neuvoja ja lisätietoja tuottaja Matias Murole 0442412170 / info@kuopiojuhlii.com

Ilmoittautuminen

  • Lisää tapahtuman tiedot

  • Lisää yhteystiedot

  • Tapahtuma-aikana toimii eri yhteyshenkilö

  • Tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta. Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät yksityiskohdat, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.