Mandalaprojekti / Mandala Project

25.8.2017 klo 19:15
Vuorikatu 3, Kuopio
Hot Yoga Kuopio:ssa piiretään mandaloita. Avoimeen tilaisuuteen on ilmoittautuminen, jotta kaikille riittää työvälineitä.

Osallistumme Kuopio Juhlii tapahtumaan tekemällä yhdessä santamandalan. Mandalat ovat maailmankaikkeuden symboleja,joiden keskuksessa on ääretön pyhyys. Mandalan luominen heijastaa tekijänsä matkaa kohti tuota pyhyyttä. Mandalaa voi käyttää työkaluna oman elämän pohdiskeluun elämänkatsomuksesta riippumatta. Me teemme mandalan yhdessä luomisen ilosta. Tavoitteemme on koota yhteen tekijöiden positiivinen energia ja välittää se katsojille. Olet lämpimästi tervetullut paikan päälle osallistumaan mandalan tekoon tai seuraamaan työskentelyä. Jos tulet osallistumaan mandalan tekoon, lähetä meille viesti osoitteeseen: info@hotyogakuopio.fi, jotta osaamme varata riittävän määrän työvälineitä kaikille.Jos et pääse paikalle, voit seurata mandalan tekoa live lähetyksenä koulumme Facebook sivuilta https://www.facebook.com/hotyogakuopio/

Mandalas are the symbols of the universe. In their center is the infinite holiness. The creation of a mandala reflects its creators journey towards the holiness. Mandalas can be used as a tool of thinking. You can participate to the project whatever philosophy of life you follow.
Our goal is to bring many kind of people together to create something new and unique, to transfer the positive energy to all beings. You are welcome to draw the mandala with us or to follow its creation. If you participate to drawing of the mandala, please send us a message: info@hotyogakuopio.fi so that we have enough sand and tools for everybody. You can also follow the creation of the mandala as live feed on our Facebook page https://www.facebook.com/hotyogakuopio/ Address: hotyogakuopio.fi Email: info@hotyogakuopio.fi

Kuopio juhlii!

Perjantaina 25.8. vietetään Taiteiden yötä. Juhlat jatkuvat koko viikonlopun; lauantaina 26.8. ja sunnuntaina 27.8. kaupunki täyttyy erilaisista kulttuuri-, taide-, liikunta- ja luontotapahtumista.

Jo vakiintuneita kokonaisuuden osia ovat muun muassa SATOA Kuopio Food Festival, Elonkorjuutori, Olonkorjuutori sekä paikalliset taidelaitokset.

SATOA Kuopio Food Festival on ylpeästi pohjoissavolainen ruokafestivaali, jossa esille nousevat pohjoissavolaiset ravintolat ja paikalliset raaka-aineet. Elonkorjuutorilla on esillä satokauden antimia ja Olonkorjuutorilla terveyttä ja hyvinvointia edistävät järjestöt esittelevät toimintaansa.

Vakiintuneiden järjestäjien lisäksi yksittäiset kuopiolaiset ovat innostuneet järjestämään omintakeista ohjelmaa. Myös kaupungin eri tahojen kanssa organisoitu kansalaisia aktivoiva toiminta näyttäytyy mielenkiintoisina ja laadukkaina tapahtumina.

Kokonaisuudessa on noin kahdeksankymmentä yksittäistä tapahtumaa. Pääosa niistä keskittyy Kuopion keskusta-alueelle, mutta tapahtumia on myös Karttulassa, Vehmersalmella, Nilsiässä ja Juankoskella.

Minna Canthin vanhassa kotitalossa Kanttilassa (Minna Canthin katu 22) toimii elokuun ajan popup-infopiste. Siellä jaetaan tietoa ja tuotantoapua. Kulttuuri- ja taidealan tuotantoon erikoistunut yritys Anya Productions on tarjonnut tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneille sparrausta, jonka avulla tuotantoja on saatu käyntiin. Innostuneiden on edelleen mahdollista hypätä mukaan. Hyviä ideoita pystytään toteuttamaan nopeallakin aikataululla rikastuttamaan Kuopio Juhlii -kokonaisuutta. Tapahtumajärjestäjäksi voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Tuotantoneuvoa voi tulla pyytämään Kanttilan info-pisteeltä päivitäin klo 12-18. Varmimmin olemme paikalla varsinaisissa tuotantosparraustilaisuuksissa, joihin voi ilmoittautua Kuopio Juhlii Facebook -sivuilla tai osoitteessa www.anyapro.fi.

Neuvoja ja lisätietoja tuottaja Matias Murole 0442412170 / info@kuopiojuhlii.com

Ilmoittautuminen

  • Lisää tapahtuman tiedot

  • Lisää yhteystiedot

  • Tapahtuma-aikana toimii eri yhteyshenkilö

  • Tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta. Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät yksityiskohdat, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.