Säästä puhumisen MM-kisat

26.8.2017 klo 14:00
Kuopion tori
No jo on ilmoja pidelly! Säästä puhumisen MM-kisat, Suomen Korvanappiliitto ry , Salacavan terassi

No jo on ilmoja pidelly.!Säästä puhumisen MM-kisat, Suomen Korvanappiliitto ry , Salacavan terassi
Ohjelma alkaa klo 14 huipentuen iltaa kohden erilliseen palkintojenjakotilaisuuteen ja Kalevauva.fi:n keikkaan VB-valokuvakeskuksella. T

arkempi kilpailuaikataulu ja ohjelma julkaistaan lähempänä.

SÄÄNNÖT JA KRITEERIT

Nimensä mukaisesti kilpailussa puhutaan säästä. Kilpailuun ilmoittaudutaan yksilöinä ja kilpailusuoritusta tarkastellaan ja se arvioidaan yksilösuorituksena. Keskustelu käydään kuitenkin parin kanssa, mutta paria ei voi itse valita, vaan tasapuolisuuden nimissä se on kaikille sama. Kilpailu käydään yksi osallistuja kerrallaan ja puheen pituuden lisäksi suorituksessa arvioidaan mm. puheen sisältöä sekä jutustelun sujuvuutta. Yksilösuorituksista kolme parasta jatkaa finaaliin, jossa käydään yksi keskustelu kaikkien finalistien kesken.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja arviointikriteerit julkaistaan myöhemmin. Kaikki finaaliin asti päässeet tullaan palkitsemaan maineen ja kunnian lisäksi myös tuotepalkinnoin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Bailataan.fi-sivuston kautta alla olevasta linkistä ja se aukeaa 10.8. klo 18.00. Osallistumismaksu on 15,12 € (Suomen Korvanappiliiton jäsenille 12,15 €), joka sisältää osallistumisen kisaan, diplomin, kahvit, pientä purtavaa, lahjakassin sekä sisäänpääsyn VB-valokuvakeskuksella järjestettäviin puutarhajuhliin, jossa suoritetaan myös MM-kisojen palkintojenjako. Puutarhajuhlassa esiintymässä mm. Kalevauva.fi!

Ilmoittaudu tästä: https://bailataan.fi/#!/events/fc3d9a95-9f71-441f-...

HUOM: Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia!

Voit tulla myös vain seuraamaan kisoja ja nostattamaan MM-kisatunnelmaa katsomon puolelta, jolloin mitään erillistä ilmoittautumista ei tarvita! Puutarhajuhlaan tulee liput myyntiin erikseen.

--------------------------------------------------------------------------------

MITÄ: Säästä puhumisen MM-kisat 2017 MISSÄ: MM-kisat: Kuopion tori, Kahvila-ravintola Salacavalan terassi, Kauppakatu 45, 70100 Kuopio Palkintojenjako ja puutarhajuhla: VB-valokuvakeskus, Kuninkaankatu 14-16, 70100 Kuopio MILLOIN: Lauantaina 26.8. klo 14 alkaen MIKSI: Aina on hyvä sää puhua säästä.

--------------------------------------------------------------------------------

YHTEISTYÖSSÄ:

Anya Productions/Kuopio Juhlii/VB-valokuvakeskus Kahvila-ravintola Salacavala

--------------------------------------------------------------------------------

LISÄTIETOJA:

Puutarhajuhlasta: tulossa Kuopio Juhlii -tapahtumista: http://kuopiojuhlii.fi/ Suomen Korvanappiliitosta: https://korvanappiliitto.wordpress.com/ Kalevauva.fi:stä: http://www.kalevauva.fi/

Kuopio juhlii!

Perjantaina 25.8. vietetään Taiteiden yötä. Juhlat jatkuvat koko viikonlopun; lauantaina 26.8. ja sunnuntaina 27.8. kaupunki täyttyy erilaisista kulttuuri-, taide-, liikunta- ja luontotapahtumista.

Jo vakiintuneita kokonaisuuden osia ovat muun muassa SATOA Kuopio Food Festival, Elonkorjuutori, Olonkorjuutori sekä paikalliset taidelaitokset.

SATOA Kuopio Food Festival on ylpeästi pohjoissavolainen ruokafestivaali, jossa esille nousevat pohjoissavolaiset ravintolat ja paikalliset raaka-aineet. Elonkorjuutorilla on esillä satokauden antimia ja Olonkorjuutorilla terveyttä ja hyvinvointia edistävät järjestöt esittelevät toimintaansa.

Vakiintuneiden järjestäjien lisäksi yksittäiset kuopiolaiset ovat innostuneet järjestämään omintakeista ohjelmaa. Myös kaupungin eri tahojen kanssa organisoitu kansalaisia aktivoiva toiminta näyttäytyy mielenkiintoisina ja laadukkaina tapahtumina.

Kokonaisuudessa on noin kahdeksankymmentä yksittäistä tapahtumaa. Pääosa niistä keskittyy Kuopion keskusta-alueelle, mutta tapahtumia on myös Karttulassa, Vehmersalmella, Nilsiässä ja Juankoskella.

Minna Canthin vanhassa kotitalossa Kanttilassa (Minna Canthin katu 22) toimii elokuun ajan popup-infopiste. Siellä jaetaan tietoa ja tuotantoapua. Kulttuuri- ja taidealan tuotantoon erikoistunut yritys Anya Productions on tarjonnut tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneille sparrausta, jonka avulla tuotantoja on saatu käyntiin. Innostuneiden on edelleen mahdollista hypätä mukaan. Hyviä ideoita pystytään toteuttamaan nopeallakin aikataululla rikastuttamaan Kuopio Juhlii -kokonaisuutta. Tapahtumajärjestäjäksi voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Tuotantoneuvoa voi tulla pyytämään Kanttilan info-pisteeltä päivitäin klo 12-18. Varmimmin olemme paikalla varsinaisissa tuotantosparraustilaisuuksissa, joihin voi ilmoittautua Kuopio Juhlii Facebook -sivuilla tai osoitteessa www.anyapro.fi.

Neuvoja ja lisätietoja tuottaja Matias Murole 0442412170 / info@kuopiojuhlii.com

Ilmoittautuminen

  • Lisää tapahtuman tiedot

  • Lisää yhteystiedot

  • Tapahtuma-aikana toimii eri yhteyshenkilö

  • Tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta. Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät yksityiskohdat, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.