Maistellen Kuopiota -ruokakävely 28.8. klo 16.30

Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkuruoan, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa. Kokooonnumme klo 16.30 torilla, Siskotyttö -patsaan luona. Ruokakävely kestää n. 3 tuntia.

Osallistumismaksu 72€/hlö sisältää tervetulojuoman Lähiruoka Tullin Tuvassa kauppahallissa, savolaiset tapakset Kuopion perinteikkäässä Ravintola Kummisedässä,piipahduksen Pannuhuone Gust.Raninissa, missä voi ostaa ja maistella Lignell & Piispasen juomia, Suomen parhaaksi valitun kalakeiton Ravintola Isä Camillossa, juustolautasen Musiikkiravintola King`s Crownissa ja jälkiruoan ja kahvin tunnelmallisessa Kahvila Kanelissa. Ruokailuihin ei kuulu alkoholijuomia, mutta esim. viiniä voi ostaa maisteluannoksina. Samalla saat tutustua Kuopion ydinkeskustaan kävellen ja kuulet oppaan tarinoita.

Ruokakävely toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Ilmoittaudu viimeistään edelliseen tiistai-iltaan klo 20 mennessä guideskuopio@gmail.com tai p. 044 244 3899 ja maksa 72€/ hlö Kuopion Oppaat ry:n tilille FI67 4600 0010 7788 31, viite 1300. Kerro ilm.yhteydessä erityisruokavaliot. Mikäli ruokakävely ei toteudu, ilmoitamme siitä ja palautamme maksetun osallistumismaksun.

Leave a Comment

Tietoa tapahtumasta