Wanhan Haapaniemen ravintola- ja kirpputoripäivä 16.8. klo 11-17

Wanhan Haapaniemen ravintola- ja kirpputoritapahtuma16.8.2020 klo 11.00 – 17.00.

Päivän ohjelmanumerot painottuvat iltapäivään. Tapahtuman alkutunnit ovat aiempina vuosina olleet ruuhkaiset ja  porrastamalla tapahtumia toivomme asiakaskunnan jakautuvan tasaisemmin pitkin päivää. Alueella johtavilla kulkureiteillä on tarjolla käsidesiä ja myyntipisteissä kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Mahdollisuuksien mukaan myyjät pyrkivät käyttämään maksuvälineenä Mobilepayta. Muistutamme, että flunssaoireisena tapahtumaan ei kannata tulla.

Tapahtuma levittäytyy Presidentinkadun loppupään, Kurukadun, Miilukadun, Saastamoisenkadun ja Rullakadun pihamaille. Pihat täyttyvät pop-up -ravintoloista, kirpputoreista ja monenlaisista tapahtumista. Pop-up -ravintoloissa on tarjolla niin suolaista kuin makeaakin purtavaa. Kirpputoripöydät notkuvat vaatteita, esineitä, käsitöitä, kirjoja, leluja ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Järjestäjien toive on, ettei tapahtuma-alueelle saavuttaisi autolla. Alueen lähimmät parkkipaikat löytyvät Musiikkikeskukselta sekä Lidlin ja Ykkösrastin pihalta. Lähin Vilkku-pyörien pysäkki on Hermanninaukiolla Uudella Haapaniemellä.  

Tarkemmat tiedot päivän tapahtumista ja aikataulusta tarkentuvat elokuun alkuun mennessä. Ajankohtaisimmat tiedot löytyvät Facebookin tapahtumasta Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori. Heinäkuun lopulla julkaistaan lisäksi Wanhan Haapaniemen asukasyhdistyksen nettisivut www.wanhahaapaniemi.fi. Instagramista meidät löydät myös nimellä WanhaHaapaniemi.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma mikäli tilanne niin vaatii.

Leave a Comment

Tietoa tapahtumasta